Новини

Отличия за ученици на СУ „Саво Савов“

На 18 април т.г. в тържествена обстановка в ПГ „Цанко Церковски“ бяха връчени отличията на победителите в междуучилищното състезание DesignPack 2024 год.
В присъствието на общинското ръководство, РУО Велико Търново, представители на училища от цялата страна, собственици и ръководители на бизнес, които са спомоществуватели на състезанието Директорът на училището – г-жа Миглена Желязкова, връчи наградите на победителите.

повече информация

Учениците на Пирдопската Гимназия имаха среща с Директора на Българския антарктически институт

На 17 април т.г. скъп гост в нашето училище – СУ „Саво Савов“, бе проф. дн ХРИСТО ПИМПИРЕВ – Директор на Българския антарктически институт и Националния център за полярни изследвания.

повече информация

Волейболистките на СУ „Саво Савов“ са Областни шампиони

На 26 март в Спортната зала на гр. Етрополе се проведе финалът на Областните ученически игри по ВОЛЕЙБОЛ – девойки 8. – 10. клас.
Шампиони за Софийска област станаха момичетата от нашето училище – СУ „Саво Савов“, с треньор г-н Теодор КОЛЕВ.

повече информация

УСПЕХ НА НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

За пореден път възпитаник на нашето училище – СУ „Саво Савов“, доказа категорично високите стандарти на обучение в Пирдопската гимназия.
Отлично се представи на Регионалния кръг на състезанието Spelling Bee, проведен на 23 март в гр. София, Мартин Минкин от 6. „б“ клас и се нареди сред 30-те национални финалисти за 2024 год. на SB.

повече информация

ОТЛИЧНО ПРЕДСТАВЯНЕ В МЕЖДУУЧИЛИЩНО СЪСТЕЗАНИЕ

Първо място в междуучилищно състезание „Design Pack“ в което учениците демонстрират знания и умения в направления „Графичен дизайн“ и „Предпечат“, зае ученичка от нашето училище – СУ „Саво Савов“, Илиана Маргитова от 12. „а“ клас, като отлични резултати показаха и другите участнички от Пирдопската гимназия.

повече информация

Училищата в Софийска област преминават в неприсъствена форма на обучение от 01.02.2024 до 07.02.2024 год.

Областният оперативен щаб за противодействие на епидемии е провел заседание във връзка с повишената заболеваемост от грип и остри респираторни заболявания на територията на целия регион.

повече информация

Отличия за Деня на народните будители

По повод Деня на народните будители специални грамоти бяха връчени на старши преподавателя по Български език и литература в нашето училище – СУ „Саво Савов“, г-жа Николинка Василева и отличната ученичка и активен участник в публични изяви Даниела Венкова от XI А клас.

повече информация