Новини

Волейболистките на СУ „Саво Савов“ са Областни шампиони

На 26 март в Спортната зала на гр. Етрополе се проведе финалът на Областните ученически игри по ВОЛЕЙБОЛ – девойки 8. – 10. клас.
Шампиони за Софийска област станаха момичетата от нашето училище – СУ „Саво Савов“, с треньор г-н Теодор КОЛЕВ.

повече информация

УСПЕХ НА НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

За пореден път възпитаник на нашето училище – СУ „Саво Савов“, доказа категорично високите стандарти на обучение в Пирдопската гимназия.
Отлично се представи на Регионалния кръг на състезанието Spelling Bee, проведен на 23 март в гр. София, Мартин Минкин от 6. „б“ клас и се нареди сред 30-те национални финалисти за 2024 год. на SB.

повече информация

ОТЛИЧНО ПРЕДСТАВЯНЕ В МЕЖДУУЧИЛИЩНО СЪСТЕЗАНИЕ

Първо място в междуучилищно състезание „Design Pack“ в което учениците демонстрират знания и умения в направления „Графичен дизайн“ и „Предпечат“, зае ученичка от нашето училище – СУ „Саво Савов“, Илиана Маргитова от 12. „а“ клас, като отлични резултати показаха и другите участнички от Пирдопската гимназия.

повече информация

Училищата в Софийска област преминават в неприсъствена форма на обучение от 01.02.2024 до 07.02.2024 год.

Областният оперативен щаб за противодействие на епидемии е провел заседание във връзка с повишената заболеваемост от грип и остри респираторни заболявания на територията на целия регион.

повече информация

Отличия за Деня на народните будители

По повод Деня на народните будители специални грамоти бяха връчени на старши преподавателя по Български език и литература в нашето училище – СУ „Саво Савов“, г-жа Николинка Василева и отличната ученичка и активен участник в публични изяви Даниела Венкова от XI А клас.

повече информация

Записване на приетите в VIII клас ученици на Първо класиране

От 13 до 17 юли 2023 год. приетите на Първо класиране ученици в VIII клас на СУ „Саво Савов“ за Учебната 2023/2024 год. се записват в Канцеларията на училището от 8,00 до 16,30 ч. като представят следните документи:

повече информация